Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Wat zeggen klanten over Dilana

rob senior van opdorp
06-08-16 13:59:37
Lieve Dilana. ..
Ik ben nu al diverse keren bij je geweest en met geweldig resultaat in het begin had ik nog iets van, wie kan mij nog helpen.
Uren hebben we gepraat,nooit is er iemand geweest die Door die muur heen kon komen..
Hoe goed en professioneel(nu achteraf gezien) jij mijn muren doorbrak en mij een positieve andere kant heb laten zien.. en dat je ook uit de negatieve dingen ook positieve dingen ken halen is met de tijd steeds duidelijker geworden. Je heb mij heel erg goed geholpen waarvoor mijn dank, ik ben blij dat je nu ook familie leden de goede weg op helpt. Je bent mijn Toppertje een echte aanrader ;-)
Carina *
31-07-16 12:50:04
Soms kun je met woorden niet uitdrukken wat iemand voor jou betekent heeft. Het is een dieper liggend gevoel wat niet valt te beschrijven. Toch doe ik een poging. Door mijn verleden leefde ik op de automatische piloot en deed ik alles om een ander te plezieren. Ik wist niet wat mijn eigen ik echt wilde. Mijn ziel was gevuld met gevoelens van boosheid, wantrouwen, frustratie en verdriet. Dilana heeft mij geholpen mijn weg naar mijn eigen ik te vinden. Met haar geduld, daadkracht, enthousiasme en de regelmatige zogenaamde “schop onder mijn kont” heeft zij mij de richting gegeven die ik nodig had. Voelen in plaats van denken. Praten in plaats van veronderstellen. Lieve Dilana, heel veel succes met jouw onderneming. Ik hoop dat veel mensen het pad naar jouw onderneming weten te vinden. Dat ze door jouw hulp de weg vinden naar een gelukkiger toekomst. Je bent een topper.
Wil Van Boven
12-06-16 12:02:59
2x gesproken nu. Je komt over als sterk,­moedig,­onafhankelijk en duidelijk. Benadering op basis van respect. Je praat met passie, hebt duidelijke visie en brengt iets teweeg bij mensen. Vernieuwend en maakt zaken helder. Je denkt snel, hebt humor en benadert het leven in zijn geheel. Zowel de licht- als schaduwzijde, leert mensen het een plaats geven en gaat uit van kansen benutten.
Top.

Ik moest hierbij denken aan onderstaande zin van Ken Blanchard;

"Kwaak niet als een eend,stijg op als een adelaar"

Vanuit mijn werk ziek vele mogelijkheden.
We hebben zeker nog contact.
F. Amini
21-02-16 21:55:58
Super vrouw!! een bron van inspiratie en kracht.
anoniem
13-02-16 15:17:33
Zo iemand als jou kom je niet vaak tegen... de juiste woorden op het goede moment,­humor,­energiek,­lijntje met 'boven' prachtig gewoon...je hebt me al zoveel laten in zien.Door jouw krijg ik mijn leven weer op het juiste pad en rit.
Dank je wel dilana.
Tonen: 5  10   20