Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Ieder persoon heeft een innerlijke oerkracht waarmee je in staat bent tot het maken van authentieke keuzes en het leven kunt leiden wat jij voor ogen hebt. Dat geloof ik oprecht en blijkt ook uit de praktijk. My Choice My Life is er voor iedereen die een keuze in het leven wil maken, waardoor zijn/haar leven in positieve zin verandert. Vanuit mijn eigen (ingrijpende) levenservaringenexpertise als coach, respect en liefde, bied ik je inzicht en begeleid ik je naar een daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart! Dat is voor iedereen bereikbaar en gun ik je van harte.

 

Herken jij jezelf in een of meerdere van onderstaande situaties ?

 

Durf jij 3 vragen aan jezelf te stellen, namelijk: Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik? Dan sta ik klaar om je inzicht in jouw leven te geven en te ondersteunen bij je innerlijke reis en groei en samen de kwaliteit van je leven te verhogen. Vind je het lastig om te bepalen of ik je kan helpen? Doorloop dan deze beslisboom.

Ik ben er voor iedereen die een keuze wil maken in zijn/haar leven. Mijn onderscheidende kracht zit in het feit dat ik vooral allochtonen goed kan helpen. Zowel door mijn eigen afkomst en ervaringen, als door het feit dat ik in 3 talen kan coachen, Nederlands, Turks en Arabisch. Nieuwsgierig of ik jou ook kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op!      


Groet Dilana 

gecertificeerd life coach