Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Wat zijn lichaamsprocessen?

Heel veel mensen herkennen niet dat ze het vermogen hebben om allerlei dingen te kunnen. Je hebt een lichaam gecreëerd als een fijne plek om in te wonen. Jij bent de enige die in verbinding staat met je lichaam. 

" Wanneer je goed voor je lichaam zorgt, zal het lichaam goed voor jou zorgen" 

De lichaamsprocessen waar je uit tientallen verschillende processen kunt kiezen, worden toegepast op of boven het lichaam met de kleding aan. Deze lichaamsprocessen zijn onder te verdelen in drie belangrijke categorieën, namelijk Oordeel, Verwijderen &. Herstellen, die vervolgens allemaal met elkaar verbonden zijn en met elkaar te maken hebben. Wanneer je een oordeel ergens over hebt en overtuigingen, pijnen en trauma's heb opgeslagen in het lichaam, moet je eerst alle oordelen over het lichaam opsporen die jouw lichaam belemmeren om volledig te kunnen functioneren. Wanneer deze oordelen opgespoord zijn en duidelijk is waar het probleem ooit is ontstaan, kunnen deze verwijderd worden door een lichaamsproces toe te passen wat te maken heeft met die gebeurtenis in of uit je leven.  Op deze manier kan het lichaam op een natuurlijke wijze herstellen. Het lichaam heeft namelijk een heel hoog zelfhelend vermogen en is in staat om wonderen te verrichten. Alles begint bij erkenning en houden van jezelf en zeker van jouw lichaam. Het lichaam draagt je in goede en slechte tijden en is loyaal en onvoorwaardelijk voor jou zonder oordeel naar jou toe. Ben jij ook bereidt om loyaal en onvoorwaardelijk voor jouw lichaam te zijn zonder oordeel, dan is een lichaamsproces naar keuze zeker de moeite waard. Een lichaamsproces kan ervoor zorgen dat alle oordelen, blokkades, belemmeringen, pijnen, trauma's, klachten en overtuigingen die opgeslagen zijn in of op het lichaam verdwijnen. Je creëert daardoor meer bewustzijn en ruimte in jouw lichaam die ervoor zorgen dat je beter in jouw vel gaat zitten. 


Welke lichaamsprocessen zijn er?

De lichaamsprocessen die op of boven het lichaam toegepast worden zijn gericht op:

  • Heel het lichaam, waarbij voorkant-en achterkant lichaam wordt behandeld, of specifiek gericht op gewrichten, pijnlijke plekken of het immuunsyteem etc
  • Organen en/of stofwisseling (onder-en of overgewicht)
  • Het opsporen, verwijderen en herstellen van blokkade's in - en op het lichaam
  • Het opsporen en herstellen van (fysiek) trauma's zoals operatie, ongelukken, littekens, 
  • Het verwijderen van traumatische gebeurtenissen zoals seksueel misbruik, huiselijk geweld, pesten en alle ingrijpende gebeurtenissen in - en uit jouw leven.
  • Energetiche facelift ( verschijning van veroudering op het gezicht-en lichaam)waarbij 29 processen tegelijk worden geactiveerd bij het geven van deze behandeling. 
  • Alle lichamelijke en psychische klachten en nog veel meer.

Een lichaamsproces wordt meestal gericht gegeven, daar waar het probleemgebied zich bevindt. Meestal is dit na een oriënterend gesprek duidelijk wat de hulpvraag is en welk lichaamsproces toegepast gaat worden. Het is ook mogelijk, dat bij aanvang van de behandeling toch voor een ander proces wordt gekozen. Dit heeft meer te maken met de energie die zich op dat moment voordoet en welk energie bij jou of bij het lichaam wordt waargenomen. De energie die op dat moment wordt waargenomen geeft meestal aan welk proces geactiveerd kan worden. Dit wordt altijd in overleg met jou gedaan. Welke uitwerking een proces op jou zal hebben kan je van te voren niet weten. Het hangt af van de klachten die zich voordoen en hoe het lichaam op een proces reageert. Daarnaast ben jij een heel belangrijk factor bij het geheel. Het hangt af wat jij kan en wilt loslaten, maar ook wat je wel of niet kan ontvangen. Dit geldt ook voor de aantal behandelingen die nodig zijn. 

Wil je meer weten of heb je nog vragen stel ze gerust. Wij antwoorden graag al jouw vragen.